Пътят на успеха с Пламен Попов и Ясар Маркос в Бургас

Споделете:


 

Университет за личностно развитие и предприемачество в партньорство с Афлатийн България – международна програма за лидерство и предприемачество има огромното удоволствие да ви покани да се включите в третият етап на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“, която има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията и да насочи всеки българин към действия в посока подобряване на личното, емоционално, здравословно, духовно и финансово състояние.

Третият етап включва  Национално турне в 10 града „Пътят на успеха с Пламен Попов и Ясар Маркос“.

Турнето е планирано да се проведе в следните градове: Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Шумен, Русе, Велико Търново, Плевен, София и Благоевград.

Лекторите ще говорят за това“Как да откриеш своята мисия? „ и „Как да продаваш себе си с лекота, за да постигнеш целите си ?“.

От първата вечер всеки  участник:

 1. Ще научи как да създава визия, която работи за него.
 2. Ще научи как да съхранява и катализира своята енергия.
 3. Ще научи как да приоритизира и да взима правилните за него решения.
 4. Как да приложи успешно визията, която има за живота си – ще усвои лесна и работеща стратегия.

Втората вечер:

 1. Ще научи как да правиш добро първо впечатление.
 2. Ще научи как да изгражда доверие.
 3. Ще научи как да влияе на другите без да ги манипулираш.
 4. Ще научи как да продава себе си и идеите си ефективно.

Повече информация за събитието можете да видите на www.yassarmarkos.com/success или на www.ulrp.bg.

„Аз събуждам България” е инициатива на млади и предприемчиви хора, които искат да насочат вниманието и действията на младежите на възраст между 15 и 29 години към промяна в личен план, чрез акцент върху неформалното образование и социалното предприемачество.

Патрон на кампанията е д-р Султанка Петрова, заместник-министър на Министерството на труда и социалната политика.

Кампанията „Аз събуждам България“ е подкрепена от:

МТСП; Министерство на младежта и спорта; Областна управа Пловдив; Областна управа Русе; Областна управа Видин; Драматичен театър Пловдив; НАТФИЗ – Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстю Сарафов“.

Официални партньори на събитието са Столична община, Пловдивски културен институт и Софийска търговско-промишлена камара.

Кампанията „Аз събуждам България“ стартира на 03.06.2017 година и е разделена на три основни етапа, които продължават и през 2018 г.:

– Първи етап (3-ти юни – 26-ти август 2017) – лятна програма с информационно-развлекателен характер, която ще се проведе едновременно в пет града на страната – София, Пловдив, Варна, Русе и Бургас.

– Втори етап (9-ти и 10-ти септември 2017) – двудневно събитие в гр.София (Южен парк), със свободен вход за над 40 000 души, което включва представяне на международни и български лектори, концерти с популярни български изпълнители (от музикалното семейство на Монте Мюзик), изложители, благотворителни дейности, спорт, български традиционни игри и много други.

– Трети етап – включва редица практически безплатни обучения на разнообразни теми (свързани с предприемачество, личностно развитие и здраве) във 11 града в страната през 2018 г.  Мега събитието „Големият взрив“ в град София през месец ноември  и националното турне, в което ви каним да вземете участие.

Това събитие е насочено към:

 • Хора с желание за учене и развитие; 
 • Собственици на малък бизнес;
 • Предприемачи;
 • Фрийлансъри;
 • Лидери на екипи;
 • Хора, занимаващи се с образование, обучения и коучинг
  Мениджъри;
 • Студенти;
 • Ученици

Успешното реализиране на третия етап от кампания от подобен мащаб, е възможно само с участието на доверени партньори, които да ни подкрепят и да спомогнат за осъществяването на всички планирани активности, както и за създаването на стабилна общност от последователи на каузата: „Аз събуждам България“ в цялата страна. Вашата подкрепа е много важна за нас и за каузата ни – да помогнем на повече българи да подобрят своя начин на живот и своето бъдеще, тук, в България като започнем от подрастващото поколение.

В град Бургас, събитието ще се проведе на 03 и 04.10.2018 г. от 19:00 до 21:00 часа в хотел Аква, зала „Нимфа“.

С уважение,

Пламен Попов, Съосновател на УЛРП,

Съосновател на Кампанията „Аз събуждам България“,

Десислава Тенева, Национален координатор на Афлатун

за България и Управител на Асоциация „Интегра България“.

 Споделете:

Коментари

Коментари