Ученици от езикови школи ТИТ с поразителни резултати на изпитите по английски език

Споделете:


 

Езикови школи ТИТ празнуват своя 25 годишен юбилей и са оторизирани от Британския съвет да подготвя курсисти за международни изпити като FCE, Advanced, IELTS и други, които дават възможността да се кандидатства в елитни западноевропейски университети и се изискват при работа в чужбина. Някои от учениците на школата вече учат или са завършили в страни като САЩ, Канада, Англия и Холандия.

ТИТ могат да се похвалят и с интерактивно обучение, въведено преди две години. Винаги се преподава по учебници, съобразени с изискванията на изпитите и с проблемите на съвременния свят. Освен това, между учителите и учениците се поражда изключителна емоционална връзка. Учителите не са хората, които мъчат учениците, карат им се и правят обучението им непоносимо, а напротив – пред тях е приятел, готов винаги да помогне.

Тереза Тошкина – директорката на школата – поддържа връзка с бившите си курсисти, които се интересуват какво се случва в ТИТ и при първа възможност посещават учителите си. Бургас е пълен с различни школи, центрове и уроци, предлагащи обучение по английски, но езикови школи ТИТ са напълно конкуретноспособни благодарение на качеството, което предлагат. Освен в Бургас съществува и школа в Пазарджик. През годините те са предлагали много различни курсове – руски, немски, италиански, но в момента в Бургас освен английски се предлага и испански – индивдуално, а в Пазарджик има курсове по български и математика за 7 клас, с които децата се подготвят за матурите. В школата е преподавал англичанин-доброволец, а на изпитите тази година езиковите школи могат да се похвалят с 96% успеваемост от 82 ученици, положили изпити в Бургас и Пазарджик.

Според госпожа Тошкина най-добрата възраст да бъде започнато изучаването на чужд (западен) език е след като вече децата са овладели поне малко кирилицата, за да имат навици да пишат, т.е. на 7-8 години. За нея най-голямата благословия е да работи с деца. Тя самата казва : „ Ако имаш душа, можеш само да черпиш позитиви, бъдейки учител. Това да си учител е огромна отговорност, защото за разлика от лекарите, които се грижат за тялото – което е тленно и умира, учителите се грижат за духа, а той е вечен.”

За повече информация: гр. Бургас – 0887 62 02 61, гр. Пазарджик – 0887 80 18 89

 

Автор: Пролетина Палова

 Споделете:

Коментари

Коментари