Историите на Теди – Жената която последва сърцето си

Споделете:


Колко често чувате добри новини? Ами истории за добри и безкористни хора, които развиват себе си, бъдейки полезни за обществото?
Добре дошли в „Историите на Теди“! Вече година Теди създава поредица вдъхновяващи уеб видеа, в които разказва историите на подобни хора – стойностни личности, измежду които живеем, но за които рядко чуваме по медиите (а може би изобщо не чуваме).
Как откриват своето призвание, какви трудности срещат по пътя си и по-важното – как ги преодоляват? Успехите и посланията на героите от видеата на Теди имат за цел да мотивират, вдъхновяват, да вдъхнат вяра в собствените сили.
Днес ви представяме историята на една невероятна жена, която въпреки своите силни вътрешни страхове и ограничения, избира да последва сърцето си. И да повлияе няколко (а вероятно и много повече) живота. Нейната история можете да видите във видеото:

Ако историята ви въздейства – споделете мнението си, ще бъде ценно за създателите, независимо дали е положително или отрицателно.
До момента са създадени над 40 видеа от поредицата – истински истории на вдъхновяващи личности – наши съвременници, интервюта с част от героите, видеа по полезни теми. Всяко видео преминава през етапите на създаване на една документална серия – проучване на темата, предварителни разговори с участниците, сценарий, заснемане, пост продукция. Създател на поредицата е Теодора Петрова – дипломиран режисьор с над 7 години опит в създаване на документални филми, фирмени видеа и уеб видеа. Поредицата е самоинициатива. Кауза, чиято цел е да насочва вниманието ни към хубавите неща, които се случват около нас, към прекрасните хора, които медиите не показват, към успехите и към положителните начини да ги постигнем, към вярата в себе си и проявяването на собствения потенциал. Ако идеята ви харесва, подкрепяте я, чувствате се съпричастни или бихте искали да се включите – можете да я подкрепите от тук: https://www.patreon.com/tedistories Включвайки се правите възможно поредицата да продължи и за напред, да достига десетки и стотици хиляди хора със стойностните си послания. И да се развива.

Полезни линкове:
Фейсбук (с налични всички над 40 вдъхновяващи видеа): https://www.facebook.com/tedi.stories/
Инстаграм: https://www.instagram.com/tedi.stories/
Патреон: https://www.patreon.com/tedistories

Усмихнат ден и до следващото видео!Споделете:

Коментари

Коментари